Οργάνωση & Εγκαταστάσεις

Η Yuppi είναι μια κατασκήνωση αλλιώτικη απ’ τις άλλες! Είναι μία σύγχρονη κατασκήνωση που καλλιεργεί και αναπτύσσει με τον καλύτερο τρόπο τις σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές δεξιότητες των κατασκηνωτών της, μέσα από ειδικά μελετημένα προγράμματα δράσης, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία, υλοποιούνται από εξειδικευμένα και ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη, σε ένα εκπληκτικό κατασκηνωτικό χώρο. Η πολυετής κατασκηνωτική εμπειρία των στελεχών μας, μα πάνω από όλα η πραγματική αγάπη για τα παιδιά , αποτελούν εγγύηση για τον σχεδιασμό ειδικά μελετημένων , πολυποίκιλων και πλήρως δομημένων προγραμμάτων ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης των κατασκηνωτών μας. Γιατί στην κατασκήνωση μας η βιωματική παιδαγωγική βρίσκει την απόλυτη υλοποίησή της. Οι επικεφαλής των ομάδων εκπαίδευσης και προγραμμάτων κ.κ. Άγγελος Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Τάσος Γλαντζής, νηπιαγωγός, διευθυντής νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ιωαννίδης, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Γιάννης Σαμαράς, δάσκαλος, Νίκος Σιάγας, εκπαιδευτικός- γυμναστής, και τα στελέχη που τους πλαισιώνουν (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, γυμναστές), αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο οποίο στηρίζεται η άριστη λειτουργία της Yuppi και η επιτυχία των κατασκηνωτικών μας προγραμμάτων . Οι εγκαταστάσεις της YUPPI CAMP είναι υπερσύγχρονες, άνετες, απόλυτα ασφαλείς και αποτελούνται από:

 • Άνετα, φιλόξενα σπιτάκια
 • Τραπεζαρία χωρητικότητας 900 ατόμων
 • Πισίνα αναψυχής
 • Πισίνα αθλητική, ολυμπιακών διαστάσεων
 • Ντίσκο
 • Παιδική χαρά
 • Στίβο περιπέτειας
 • Στεγασμένα εργαστήρια
 • Εργαστήριο πολυμέσων
 • Αμφιθέατρο για παραστάσεις και βραδινό θερινό κινηματογράφο
 • Δανειστική Βιβλιοθήκη
 • Αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και διεθνών προτύπων
 • Γήπεδο ποδοσφαίρου 7x7 με τάπητα 4ης γενιάς
 • Γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5
 • Γήπεδα ποδοσφαίρου με άμμο
 • Γήπεδα Μπάσκετ και Μίνι Μπάσκετ
 • Γήπεδο Χάντμπωλ
 • Γήπεδα Βόλλεϋ και Βόλλεϋ στην άμμο
 • Ιατρείο και αναρρωτήριο
 • Τουαλέτες και ντους
 • Μαγειρείο

Αυτό το καλοκαίρι επιλέξτε την κατασκήνωση Yuppi για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών σας. Επιλέξτε να ζήσουν 22 αξέχαστες κατασκηνωτικές ημέρες γεμάτες παιχνίδι, εμπειρίες, γέλιο, χαρά, φιλίες, γνώση, περιπέτεια … ήλιο και θάλασσα!

Υγιεινή & Ασφάλεια

Οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με γνώμονα την απόλυτη διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των κατασκηνωτών μας:

 • Άνετα, φιλόξενα σπιτάκια που ηλεκτροδοτούνται από ακίνδυνο ρεύμα
 • Πεντακάθαρες τουαλέτες και ντους που καταλήγουν σε βιολογικό καθαρισμό
 • Αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και διεθνών προτύπων
 • Άριστα εξοπλισμένο ιατρείο και αναρρωτήριο που στελεχώνεται με γιατρό και δύο νοσοκόμες όλο το 24ωρο
 • Άρτιο δίκτυο πυρασφάλειας και αλεξικέραυνο
 • Σύγχρονο μαγειρείο με εφαρμογή όλων των κανόνων υγιεινής με πρόγραμμα φαγητού σχεδιασμένο με βάση τις Συνιστώμενες Ημερήσιες Προσλήψεις σε θρεπτικά συστατικά ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Οι άνθρωποι μας

Εκπαιδευτικοί με πείρα και μεράκι οδηγούν τα παιδιά μας σε δρόμους δημιουργίας και χαράς. Η πολύχρονη παιδαγωγική και κατασκηνωτική εμπειρία των στελεχών μας αποτελεί εγγύηση για πολυποίκιλα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών, προγράμματα.

Γνωρίστε τους!

Σωτήρης Κοκκινόπουλος

Καθηγητής Φ.Α. Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώµατος του Δ.Π.Θ. Προπονητής καλαθοσφαίρισης σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Καθηγητής Φ.Α. στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Στέλεχος µε 20ετη εµπειρία στις κατασκηνώσεις YuppiCamp, ALBATROS, ΥΔΡΥΛΙ. Αρχηγός από το 2009 της κατασκήνωσης YuppiCamp.

Οδυσσέας Τριγκίδης

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το LiverpoolMooresUniversity. Προπονητής τένις και υπεύθυνος προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράµατος. Κατασκηνωτική εµπειρία από το 2002 ως στέλεχος και από το 2008 υπαρχηγός και αρχηγός της κατασκήνωσης YuppiCamp.

Χριστίνα Παπαϊωάννου

Καθηγήτρια Φ.Α. στην Α΄βάθµια και Β΄βάθµια εκπαίδευση. Απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού διπλώµατος του Α.Π.Θ. Κάτοχος πτυχίου ναυαγοσωστικής. Πολύχρονη εµπειρία στην κατασκήνωση YuppiCamp ως γυµνάστρια καθώς και υπεύθυνη θάλασσας, αθλητικών δραστηριοτήτων, χορού και ψυχαγωγίας και στο πρόγραµµα «Ουράνιο Τόξο» σε άτοµα µε αναπηρία

Τάσος Μανωλόπουλος

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών. Διαιτητής Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης. Προπονητής καλαθοσφαίρισης σε οµάδες της Θεσσαλονίκης µε σηµαντικές επιτυχίες. Υπεύθυνος οργανωτής camp καλαθοσφαίρισης µε συµµετοχή Ελληνικών και Ξένων οµάδων.

Χριστόφορος Χριστοφορίδης

Ηθοποιός, απόφοιτος Ανωτέρας Δραµατικής Σχολής Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαµαντόπουλος. Φοιτητής στο τµήµα Ευρωπαϊκός Πολιτισµός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου. Μέλος του σωµατείου Ελλήνων Ηθοποιών. Από το 2004 συνεργάτης (κοινοτάρχης, ψυχαγωγός) στην κατασκήνωση YuppiCamp.

Βασίλης Αραμπατζής

Σπουδές στο τµήµα Μηχανικών Αυτοµατισµού. Δάσκαλος Ροµποτικής για παιδιά στο Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS και στο 2ο Δηµοτικό Ωραιοκάστρου. Παρουσιαστής & συντονιστής εθελοντών του Πανελλήνιου Διαγωνισµού Έρευνας και ΡοµποτικήςΚαινοτοµίας για παιδιά. Εµψυχωτής – Ψυχαγωγός στην κατασκήνωση YuppiCamp.

Στέλιος Κανίδης

Απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο άθλημα της πάλης. Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελληνορωμαϊκή πάλη. Διεθνής διαιτητής πάλης. Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 1995. Κάτοχος διπλώματος της ναυαγοσωστικής σχολής Μακεδονία. Πολυετής εμπειρία στη ναυαγοσωστική. Έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστης σε πισίνες στη Στοκχόλμη Σουηδίας και τα τελευταία χρόνια στις παιδικές κατασκηνώσεις της Yuppi, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Νίκος Σιάγας

Ο Νίκος Σιάγας γεννημένος το 1965 στην Έδεσσα, μεγάλωσε και σπούδασε στην Θεσσαλονίκη. Υπήρξε αθλητής του στίβου με μεγάλες επιτυχίες. Το 1981 κατέκτησε την δεύτερη θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου. Τον κερδίζει όμως το μπάσκετ.

Το 1988 αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο μπάσκετ και β' επιλογή τένις. Με αφορμή την πτυχιακή του εργασία με θέμα: "Προπόνηση και αιφνιδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Άρη" έρχεται σε επαφή και γνωρίζεται με τον Νίκο Γκάλη με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών στις κατασκηνώσεις GalisCamp. Το 2002 διετέλεσε αρχηγός της GalisCamp. 

Το 1990 δημιούργησε την Ακαδημία Μπάσκετ Σκύδρας. Το 2002 συνεργάζεται με τον Φ.Ο. Αριδαίας και δημιουργεί την Ακαδημία Μπάσκετ Αριδαίας στην οποία παρέμεινε ως γενικός προπονητής ως το 2014 με μεγάλες επιτυχίες σε τμήματα υποδομής και γυναικών. Παράλληλα δημιουργεί τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σκύδρας και εντάσσεται στο δυναμικό της e.f.o.a. Από το 2003 είναι συνεργάτης και στέλεχος της YuppiCamp. 

Προγράμματα

 • Διαμορφώνονται με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών για κίνηση, παιχνίδι, επικοινωνία, δημιουργία και έκφραση ενώ κάθε χρόνο είναι ακόμα πιο ανανεωμένα και γεμάτα εκπλήξεις.
 • Είναι μελετημένα ώστε να κατευθύνουν τα παιδιά, ενώ συγχρόνως τους δίνουν τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής, και μ’ αυτό το τρόπο τα περιθώρια για την χειραφέτησή τους και την ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.
 • Επιδιώκουν να μην αποκλείουν κανένα παιδί, να επιβραβεύουν και να συνοδεύουν τις ιδιαιτερότητες, να γεννούν εμπειρίες, σχέσεις, να αναδεικνύουν υψηλές ανθρωπιστικές αξίες στην καθημερινότητα, στη συμβίωση και στην ομαδική ζωή.
 • Συνδυάζουν τις προτάσεις της κατασκήνωσης, με τις ανησυχίες των παιδιών και έτσι, διαμορφώνεται από κοινού ένα πλαίσιο ζωής.

Είναι επιλογή μας η ενθάρρυνση των παιδιών ώστε να συμμετέχουν συνειδητά στα προγράμματα, να λαμβάνεται υπόψη η γνώμη τους και να γίνονται δεκτές παρεκκλίσεις ή αλλαγές, αξιοποιώντας τις προτάσεις τους.

Αθλητισμός

 • Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλλεϋ, Χάντμπωλ.
 • Στην άμμο: Ποδόσφαιρο, Βόλλεϋ, Χάντμπωλ.
 • Αεροβική, Ρυθμική.
 • Ποδηλασία, Τοξοβολία, Τέχνες Αυτοάμυνας, Πινγκ πονγκ.
 • Διοργάνωση Τουρνουά και Camp Ποδοσφαίρου.

Δράσεις
X-treme δράσεις, Εξορμήσεις, Περιπέτειες, Αναρρίχηση, Αιώρηση (Flying fox). Παιχνίδια
ισορροπίας, Ποδήλατα βουνού, Εκδρομές, Σαφάρι.
Θάλασσα & Πισίνα
Kολύμπι στις πεντακάθαρες θάλασσες της Κρυοπηγής (μπλε σημαία Ε.Ε.) και στις πισίνες.
Εκμάθηση κολύμβησης, Άκουα Αερόμπικ, Κανό–καγιάκ, Υδατοσφαίριση, Ποδήλατα
θαλάσσης, Μπανάνα, Παιχνίδια στην άμμο.
Κατασκηνωτικές βραδιές
Μασκαράτες, Πάρτι, Πανηγύρια, Θεατρικές Παραστάσεις, Κινηματογράφος, Βραδιές
Αισθήσεων, Disco, Κατασκηνωτικά Παιχνίδια, Βραδιές Στελεχών. Beach Party.
Καλλιτεχνικά Εργαστήρια
Ειδικά ολοκληρωμένα προγράμματα που καλλιεργούν την ομαδικότητα, την κίνηση την
ελεύθερη έκφραση.
Εργαστήρια Κεραμικής, Θεάτρου, Ζωγραφικής, Μουσικής, Χορού, Κατασκευών, Σκάκι,
Μαγειρικής.

Περιβαλλοντικό Εργαστήριο
Παιχνίδια οικολογικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου που δίνουν τις βασικές γνώσεις
για την φύση. Πειράματα και απλές οικολογικές κατασκευές, θεατρικά δρώμενα με θέμα το
περιβάλλον, ευαισθητοποιούν τους κατασκηνωτές μας, για την ανάγκη προστασίας του
πλανήτη μας.

Τομείς

Παιδικό χωριό 6-8 ετών
Παιδικό χωριό 6-8 ετών

Juniors έως 9 ετών

Τα μικρότερα παιδιά, οι Juniors, ζουν στα πολύχρωμα πλακοστρωμένα σπιτάκια του παιδικού χωριού με την όμορφη πέτρινη πλατεία του, τα κιόσκια, τους ξεχωριστούς σύγχρονους χώρους υγιεινής, άθλησης και δημιουργικών εργαστηρίων, τις πανέμορφες παιδικές χαρές με τους πύργους, τις τσουλήθρες και τα σπιτάκια – φωλιές. Για τους μικρούς μας φίλους το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο γιατί στις τρυφερές ηλικίες, οι απαιτήσεις είναι πολύ αυξημένες και ιδιαίτερες.

Εκπαιδευτικοί με πείρα και μεράκι οδηγούν τα παιδιά σε δρόμους δημιουργίας.

Στην πισίνα –μικρού βάθους– και στη θάλασσα πολλά παιδιά θα πάρουν τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης από τους έμπειρους γυμναστές–ναυαγοσώστες ενώ οι πιο προχωρημένοι θα συμμετάσχουν και σε αγώνες. Το βόλλεϋ παίζεται σε χαμηλό προσαρμοσμένο φιλέ, ενώ το μπάσκετ με τις κατάλληλες μπάλες της ηλικίας στις αντίστοιχες μπασκέτες. Στο 5x5 γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού πραγματοποιούνται τα δικά τους πρωταθλήματα ενώ το χωριό γίνεται μια γειτονιά όταν τ’ απογεύματα τα παιδιά παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια όπως τζαμί, κουτσό, μήλα, κρυφτό, σχοινάκι, γκαζές. Τέλος, οι νυχτερινές εξορμήσεις με φακούς στην Κρυοπηγή, το πέρασμα του Ταρζάν και οι πίστες αναρρίχησης και αιώρησης (fying fox) θα βάλουν τα παιδιά με μοναδικό τρόπο σε περιπέτειες...

Νέα Πολιτεία 9-12 ετών
Νέα Πολιτεία 9-12 ετών

Funs 9 έως 12 ετών

Η μεγάλη παρέα των Funs ζει στο νέο μας χώρο, στη «Νέα Πολιτεία», ένα σύγχρονο κτιστό οικισμό, στο ψηλότερο σημείο της κατασκήνωσης, με εκπληκτική θέα τη θάλασσα, τη Σιθωνία, το Άγιο Όρος. Έχουν δε πλήρη αυτονομία σε υποδομές και προγράμματα. «Μεγάλοι» αλλά και «μικροί» συγχρόνως βρίσκουν την ταυτότητά τους στη «Νέα Πολιτεία», όπου το πρόγραμμα κατευθύνει το παιδί να δοκιμάσει, να δοκιμαστεί, να τολμήσει, να μάθει. Στη θάλασσα, την πισίνα, στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο μπάσκετ, το βόλλεϋ, το χάντμπωλ, τα παιδιά με την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών μαθαίνουν τα μυστικά και τις τεχνικές τους. Τα εργαστήρια του τομέα καλύπτουν τις θεατρικές, μουσικές, εικαστικές αναζητήσεις όλων των παιδιών.

Αλλούπολη 12 και άνω ετών
Αλλούπολη 12 και άνω ετών

Teens 12 έως 14 ετών

Οι Teens, είναι οι μεγαλύτεροι φίλοι μας, ζουν «αλλού», σε πανέμορφα και ανακαινισμένα κτιστά σπίτια με τα πέτρινα σοκάκια, στην πιο όμορφη γωνιά της κατασκήνωσης. Οι μεγάλοι μας κατασκηνωτές μαθαίνουν να κινούνται αυτόνομα αλλά και να λειτουργούν συλλογικά. Δίνουν την δική τους πινελιά στο πρόγραμμα μας. Απολαμβάνουν τους αγώνες και αναστατώνουν την κατασκήνωση με το πάθος και τη δύναμη που τους διακρίνει. Δημιουργούν με την καθοδήγηση των στελεχών μας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παίζουν, χορεύουν. Ξεφαντώνουν στη Ντίσκο τις νύχτες με κέφι και μεράκι, χορεύοντας και τραγουδώντας. Χαίρονται τη θάλασσα με κανό-καγιάκ, παίζοντας Βόλλεϋ στην άμμο και πόλο. Γεύονται την περιπέτεια με παιχνίδια αναρρίχησης, αιώρησης (fying fox), τοξοβολίας, και το μεγάλο παιχνίδι, με αποκορύφωμα το διήμερο Σαφάρι.

Αθλητικές Δράσεις & Αθλητικά Camp

Η αγάπη μας, η γνώση και η 20ετής ενασχόλησή μας με το δημιουργικό ελεύθερο χρόνο των παιδιών, μας οδηγεί κάθε χρόνο στην οργάνωση και λειτουργία Κατασκηνωτικού Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Κολύμβησης και άλλων αθλημάτων όπου τα παιδιά που συμμετέχουν στην περίοδο της προετοιμασίας με τις ομάδες τους, έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά της προσπάθειας, να γνωρίσουν συνομήλικους τους από άλλες ομάδες, να μυηθούν και να μάθουν τα «μυστικά» του κάθε αθλήματος. Ταυτόχρονα δε, να ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντας στο πλούσιο πρόγραμμα της πρωτοποριακής μας κατασκήνωσης μέσα στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον με άριστες κλιματολογικές συνθήκες. Άρτιες υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, όπου οι κανόνες υγιεινής και ασφαλείας για κάθε δραστηριότητα και τηρούνται απόλυτα

Ημερήσιο Πρόγραμμα & Μενού

Το μενού μας
Το μενού μας

ΠΡΩΙΝΟ: γάλα ή κακάο, ή τσάι με ψωμί βούτυρο, marmalade, κορν φλέικς, πραλίνα φουντουκιού και στη συνέχεια χυμό ή φρούτο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: μοσχάρι τας κεμπάπ, μπιφτέκι, μουσακά, παστίτσιο, κοτόπουλο, γεμιστά, χοιρινό ριγανάτο, φιλέτο ψάρι, ψαροκροκέτες, μπριζόλα, με πατάτες τηγανητές, ριζότο, πουρέ, κριθαράκι, κοφτό μακαρόνι, πάντα με σαλάτα και δροσερό φρούτο.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: τυρόπιτα ή παγωτό ή κορμό, ή ζελέ, ή κρουασάν.

ΒΡΑΔΙΝΟ: σπαγγέτι ναπολιτέν ή μπολονέζ, πίτσα, hot dog, σουβλάκια, κεφτεδάκια ή σουτζουκάκια με σαλάτα και δροσερό φρούτο ή χυμό. Το πρόγραμμα φαγητού είναι σχεδιασμένο με βάση τις Συνιστώμενες Ημερήσιες Προσλήψεις σε θρεπτικά συστατικά για τις ανάγκες των παιδιών.

Πρόγραμμα Κατασκήνωσης
Πρόγραμμα Κατασκήνωσης

Πρόγραμμα Kατασκήνωσης


08:00 Πρωινό ξύπνημα - Ατομική καθαριότητα
08:30 Ενεργοποίηση του παιδιού με χαλαρές ασκήσεις
08:45 Πρωινό, ανακοινώσεις
09:15 Τακτοποίηση ατομικών ειδών & χώρων
10:00 Ελαφρύ Πρόγευμα (φρούτο χυμός)
10:30 Κολύμπι & Παιχνίδια στη θάλασσα & στην πισίνα
13:00 Προετοιμασία για φαγητό
13:30 Γεύμα
14:30 Μεσημβρινή Ανάπαυση
17:00 Πρόδειπνο
17:30 Ελεύθερος Χρόνος
18:00 Αθλητικά Παιχνίδια:
Μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ενόργανη, ρυθμική, χορός.
Ομαδικά παιδαγωγικά παιχνίδια.
Κολύμπι & Παιχνίδια στη θάλασσα & στην πισίνα. Δημιουργική
Απασχόληση: Ζωγραφική, κατασκευές, κεραμικά, θεατρικό παιχνίδι,
μουσική, σκάκι.
Οικολογικές δραστηριότητες και άλλα .
20:30 Δείπνο
21:10 Βραδινή Ψυχαγωγία
23:00 Ύπνος